Gratis aanmelden voor startende ondernemers

Altijd de eerste 30 dagen gratis

Beschikbaar voor mobiel en desktop

Binnen 5 minuten online

Gratis support

nu aanmelden

Privacyverklaring

Je privacy is ontzettend belangrijk. AIM Direct waardeert en respecteert jouw privacy volledig
Lees hieronder hoe wij ervoor zorgen dat jouw privacy wordt gewaarborgd.

Privacyverklaring van AIM Direct

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
AIM Direct, gevestigd aan De Run 4312 5503 LN, Veldhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken:
AIM Direct verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. 

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die AIM Direct verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met AIM Direct, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen, op alle aan AIM Direct gerelateerde domeinen.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor- en achternaam, Adresgegevens, Telefoonnummer, E-mailadres, gegevens over je activiteiten op onze website.

‍Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@aimdirect.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
AIM Direct verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen: Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Geautomatiseerde besluitvorming:
AIM Direct neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AIM Direct) tussen zit.

‍Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
AIM Direct bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij jouw gegevens zolang je actief klant bij ons bent. Als je 7 jaar niet meer bij ons actieve klant bent, verwijderen wij al jouw gegevens. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen.

‍Delen van persoonsgegevens met derden:
AIM Direct verkoopt je gegevens niet door aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om aan een wettelijke verplichting te voldoen. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens zoals wij deze ook waarborgen.

‍Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
AIM Direct gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. AIM Direct gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij je eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

‍Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door AIM Direct en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens indienen via info@aimdirect.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek. AIM Direct wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

‍Hoe worden jouw gegevens beveiligd?
AIM Direct neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zowel op organisatorisch als technisch gebied. De systemen zijn beveiligd en worden standaard doorzocht naar kwetsbaarheden. Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat je persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Als jij het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@aimdirect.nl. AIM Direct heeft de volgende maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen:– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.– DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Contactgegevens:
Website: https://aimdirect.nl
Mailadres: info@aimdirect.nl
Ingeschreven adres: De Run 4312
Postcode & Plaats: 5503 LN, Veldhoven
Telefoonnummer: +310402097769

Heb je een vraag of opmerking voor ons?
Stuur ons dan gerust een mail of neem contact op door onderstaand formulier in te vullen. Doorgaans reageren we binnen 1 werkdag op je bericht.

Met vriendelijke groet,

Team AIM Direct

Contactformulier

Direct in contact komen met ons? Vul dan hier je gegevens met je vraag of opmerking in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je aanvraag is in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals