Gratis aanmelden voor startende ondernemers

Altijd de eerste 30 dagen gratis

Beschikbaar voor mobiel en desktop

Binnen 5 minuten online

Gratis support

nu aanmelden

Disclaimer

Privacy & Veiligheid voor je internet gebruik

Je gebruik en veiligheid is ontzettend belangrijk. Deze waarderen wij dan ook.
Lees hieronder hoe wij ervoor zorgen dat jouw veiligheid en gebruik wordt gewaarborgd.


Disclaimer van AIM Direct

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
– Website: www.aimdirect.nl en alle onderliggende pagina’s;
- Gebruiker: bezoekers van de website www.aimdirect.nl en alle hieraan gerelateerde domeinen;
- Bedrijf: AIM Direct, de bevoegde uitgever van de webpagina;
- Eigenaar: de eigenaar van de website en verzender van de e-mails;
- Content: alle in de website of in het e-mailbericht aanwezig inhoud;

Op de toegang tot en het gebruik van deze website van AIM Direct zijn, naast de toepasselijke wetgeving, de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Het onderstaande is van toepassing alle pagina’s op de website en alle e-mailberichten verstuurd door de eigenaar. Indien niet eens met deze bepalingen en voorwaarden, betreed de website dan niet. Door het bezoeken van deze website stemt u in met deze disclaimer;

1.‍ AIM Direct werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. Desondanks is AIM Direct niet aansprakelijk voor eventuele foutieve, verouderde of onvolledige informatie.
2. De informatie op deze website is door AIM Direct met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, AIM Direct aanvaardt geen aansprakelijkheid en geeft op geen enkele wijze garantie ten aanzien van mogelijke onjuistheden of volledigheid van het getoonde.
3. AIM Direct biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van de website.
4. AIM Direct is niet verantwoordelijk voor content in de aan deze website gekoppelde bestanden en/of op websites van externe partijen waarnaar verwezen wordt.
5. De website van AIM Direct kan links naar websites of webpagina's van derden bevatten. AIM Direct heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites. AIM Direct is dan ook niet verantwoordelijk voor deze inhoud en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor (directe of indirecte) schade of verlies, zulks in de ruimste zin des woords, voortvloeiend uit het bezoeken, raadplegen en/of gebruiken van deze websites.
6. AIM Direct verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleent.
7. AIM Direct kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op de website.
8. AIM Direct is gerechtigd haar website al dan niet te wijzigen en/of te beëindigen naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment, zonder alsdan op enige wijze aansprakelijk te zijn voor de hieruit voortvloeiende gevolgen of schade.
9. AIM Direct kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/van haar website.
10. Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het juist te gebruiken te implementeren van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.
11. Toestemming tot het gebruik van de getoonde informatie op de website of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
12. Het is u niet toegestaan om de website van AIM Direct of de hierop ter beschikking gestelde gegevens en bestanden voor enig ander doel te gebruiken dan in deze voorwaarden omschreven en u bent gehouden alle van toepassing zijnde (privacy)wet- en regelgeving na te leven. Dit betekent onder meer dat het u niet is toegestaan om de website van AIM Direct of de op deze website ter beschikking gestelde gegevens en bestanden op te slaan, te downloaden, te verspreiden, te reproduceren, te vermenigvuldigen, te distribueren, te verzenden, te verzamelen, te publiceren of aan derden ter beschikking te stellen, zulks in de ruimste zin des woords. Daarnaast is het u niet toegestaan de inhoud van de website op enigerlei wijze te wijzigen, dan wel om de op de website geplaatste gegevens en bestanden te verwerken en/of te registreren en/of te gebruiken voor het verzenden van commerciële berichten, zulks in de ruimste zin des woords, door middel van e-mail, fax, SMS, MMS, post of anderszins (‘spammen').

Disclaimer van AIM Direct, gevestigd aan De Run 4312, 5503LN te veldhoven onder KVK nummer: 78383986

Contactgegevens van AIM Direct:
Website adres: https://aimdirect.nl
Email adres: info@aimdirect.nl
Vestigingsadres: De Run 4312 5503LN, Veldhoven
Telefoonnummer: +310402097769

Heb je toch een vraag of opmerking voor ons?
Stuur ons dan gerust een bericht door onderstaand formulier in te vullen. Doorgaans reageren we binnen 1 werkdag op je bericht.

Met vriendelijke groet,

Team AIM Direct

Contactformulier

Direct in contact komen met ons? Vul dan hier je gegevens met je vraag of opmerking in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je aanvraag is in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals